Verkkokäytäntöjen hallinnan käyttäminen

Verkkokäytäntöjen hallinta mahdollistaa käyttäjien toiminnan valvonnan paikallisella tietokoneella ja verkossa. Verkkokäytäntöjen hallinnan avulla voit rajoittaa Internet-resurssien ja sovellusten käyttöä sekä tarkastella raportteja käyttäjien toimista.

Internetin käyttäjiin kohdistuu monia uhkia:

Verkkokäytäntöjen hallinnan avulla voit vähentää tietokoneen ja Internetin aiheuttamia riskejä. Tämä saavutetaan seuraavilla toiminnoilla:

Voit määrittää Verkkokäytäntöjen hallinnan asetukset tietokoneen kullekin käyttäjätilille erikseen. Jos käyttäjä käyttää kahta tiliä, esimerkiksi paikallista käyttöjärjestelmän tiliä ja Microsoft-käyttäjätiliä, Verkkokäytäntöjen hallinnan asetukset tulee määrittää Microsoft-käyttäjätilille.

Voit myös tarkastella Verkkokäytäntöjen hallinnan raportteja valvottavien käyttäjien toiminnasta.

Kun aikavyöhyke vaihtuu tai kun vaihdetaan kesä- ja normaaliajan välillä, seuraavat säännöt pätevät tietokoneen ja Internetin käyttöön sekä pelien käynnistämiseen ja sovelluksiin:

Verkkokäytäntöjen hallinta ei ole käytettävissä, jos Kaspersky Small Office Security on asennettu tiedostopalvelimelle.

Tässä Ohje-osiossa

Siirtyminen Verkkokäytäntöjen hallinnan asetuksiin

Tietokoneen käytön hallinta

Internetin käytön hallinta

Pelien ja sovellusten käynnistämisen hallinta

Viestien sisällön valvonta

Käyttäjän toimiin liittyvän raportin tarkasteleminen

Käyttäjäprofiilin valitseminen